U bent hier

U bent hier

Dominiek Savio en Mariasteen lanceren ‘Jobs met een hart’

Dominiek Savio en Mariasteen maken deel uit van Groep Gidts. In beide zusterorganisaties samen werken meer dan 55 koppels, dat is 110 mensen op een totaal van 1700. Anders gezegd, van 1 op de 20 medewerkers werkt de partner ook in de groep. Een straf aantal, toch? Valentijn 2023 leek ons dan ook de perfecte gelegenheid om de koppels samen te brengen en te klinken op zoveel liefde…

Valentijn in Dominiek Savio en Mariasteen

‘Jobs met een hart’

Alle collega’s - of ze technieker zijn, leerkracht, therapeut, administratieve medewerker, … - doen hun job met heel hun hart. De harten kloppen hier ook vaak sneller voor elkaar. Met 14 februari in het vooruitzicht hebben we eens de telling gemaakt. Meer dan 55 koppels werken in Groep Gidts. En dat zijn nog maar de koppels die gekend zijn. Het moet toch goed werken zijn bij ons, als je met beide partners in dezelfde organisatie werkt?

Nochtans is het zowel voor Mariasteen als Dominiek Savio heel moeilijk om openstaande vacatures in te vullen, ondanks de vele inspanningen die er geleverd worden. Daarom lanceren we een jobcampagne. We hebben een landingspagina www.jobsmeteenhart.be met de belangrijkste vacatures en een link naar onze jobssites. We creëerden een logo en zullen verschillende acties ondernemen. Via leuke pancartes aan de etalage van de voormalige schoenenwinkel Vazzy langs de Bruggesteenweg triggeren we de passant.

Originele Valentijnsactie

Onze campagne #jobsmeteenhart kreeg een feestelijke start met de Valentijnsapero. We klonken op de liefde voor de job en de liefde voor elkaar. De koppels werden in de watten gelegd met een waardebon voor een tête-à-tête.

De kloppende harten zijn ook de media niet ontgaan. We kregen bezoek van diverse lokale en regionale kranten en ook Focus-WTV.

Ook benieuwd naar onze vacatures? Surf dan naar www.jobsmeteenhart.be
Een lief kunnen we niet beloven, maar een toffe, hartverwarmende job vast en zeker!