U bent hier

U bent hier

Resultaten Tevredenheidsbevraging ouders

Onlangs hielden we een algemene tevredenheidsbevraging bij ouders. Maar liefst 98,75% geeft aan dat zijn kindje zich goed voelt in de opvang en vertrouwt zijn kind met een gerust hart aan ons toe. Wij zijn hier alvast heel erg blij mee !!!

Ook het inclusieve luik wordt erg positief ervaren.

Er waren enkele opmerkingen ivm de infrastructuur. De bouw van ons nieuw kinderdagverblijf biedt hier een antwoord op. 

Met het nieuw huishoudelijk reglement kwamen we ook tegemoet aan de opmerkingen rond respijtdagen en verlofperiodes.


We willen alvast iedereen bedanken voor zijn constructieve bijdrage aan de tevredenheidsbevraging. Zijn er nog vragen of opmerkingen, stel ze gerust. Wacht zeker niet tot de volgende tevredenheidsbevraging ;-)

Hieronder nog enkele leuke citaten.


"Ons kindje voelt zich echt gelukkig in 't Stationnetje. Wat moet een mama meer hebben! ... Ze toont dit elke dag met haar glimlach!"

"Men is altijd bereid om te kijken of een verandering kan. Als ouder met onregelmatige en glijdende uren is dit een verademing. "

" de gesloten facebookgroep met foto's van het dagverloop en activiteiten is echt leuk. Ze kunnen het nog niet zelf vertellen hé "

"De wandelingen op dinsdag vind ik super. Zomer of winter, ze hebben deugd van de buitenlucht"

"Jullie hebben me als eerste gemeld dat ik best eens keek voor een kinesiste. Daarna hebben jullie mijn kindje goed opgevolgd. Ik kon altijd met vragen bij jullie terecht of opmerkingen. Jullie hielden rekening met de moeilijkheden en zagen ook de positieve dingen! Ik was altijd blij als mijn kindje bij jullie was."