U bent hier

U bent hier

Verslag tevredenheidsbevraging 2019

Een tijd geleden werd aan alle ouders via mail een link gestuurd naar onze tevredenheidsbevraging. Bedankt om hiervoor de tijd te nemen en ons feedback te geven over onze werking. Dit stelt ons in staat om onze werking verder te verfijnen en in de toekomst nog beter te beantwoorden aan de verwachtingen van ouders. We kregen een aantal tips en hier en daar ook een mooi compliment. Bedankt, dit doet ons veel plezier!

Resultaten

Uit de bevraging konden we afleiden dat er een grote tevredenheid is wat betreft de lichamelijke verzorging van de kinderen, onze manier van opvoeden, het spelaanbod, individuele aandacht voor kinderen, de netheid en verzorgdheid van onze ruimtes, onze nieuwe en ruime infrastructuur,...
Fijn om te horen. Op de stelling "Ons kindje voelt zich goed in 't Stationnetje." kregen we van iedereen het antwoord "heel goed / zeker akkoord" en daar zijn we heel fier op! Het doet ons veel plezier dat alle ouders hun kindje met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Er heerst wat bezorgdheid over de temperatuur in de leefruimtes door de grote ramen. Wij delen die bezorgdheid en volgen dit van meet af aan nauwgezet op. Inmiddels werd de vloerverwarming al beter afgestemd op de buitentemperatuur en werd een fout in het systeem handmatig rechtgezet. Er werden ook panelen voorzien om tussen de schuiframen te plaatsen zodat we de ramen kunnen openzetten zonder dat kindjes naar buiten kunnen glippen. We zullen zeker ook schaduw voorzien voor onze buitenspeelruimte, die we trouwens vanaf juli in gebruik zullen kunnen nemen.

In de toekomst willen we ouders via het digitale heen-en weerschriftje nog uitgebreider informeren over het dagverloop van hun kind. Uit de reacties is gebleken dat ouders (naast de gesprekjes bij het brengen of halen) toch graag wat meer concrete info rond voedings- en slaapmomentjes zouden krijgen via mail. We beschouwen dit als een werkpuntje en gaan hiermee aan de slag.

Een aantal ouders waren ook benieuwd naar het menu. Aan ons prikbord in de inkom hangt steeds een weekmenu op. Kijk gerust bij het brengen of halen wat er op de bordjes komt!

Enkele citaten:

"De begeleidsters zijn allemaal echte kraks in hun vak. Je voelt dat ze heel divers kunnen omgaan met de kinderen, het perspectief van de begeleidsters is net iets breder dan "standaard", en dat is natuurlijk ook voor een kind waar het wel vanzelfsprekend loopt, eveneens een grote meerwaarde."

"Wij konden geen betere opvang wensen. Er is voldoende overleg en bereidheid om iets extra's te doen."

"Ik vind inclusief werken een voordeel voor mijn kind."